Bedrijfsbezoek Jetstone

  • Berichtcategorie:Nieuws

Op 26 september organiseerde Ondernemend Deurne een inspirerende bijeenkomst bij Jetstone. Het eerste deel bestond uit een informatieessie met als thema ” ondernemersfonds een lust of last ?”.

Onder leiding van Stad & Co. zijn de aanwezigen meegenomen in de verschillende vormen van ondernemersfondsen. Na afloop zijn de ondernemers in groepjes in discussie gegaan over een aantal stellingen. Bijna alle aanwezigen delen de mening dat je door samenwerken het ondernemersklimaat in Deurne verder versterkt. Een open deur lijkt het, maar de realiteit is weerbarstiger. Er was zeker bereidheid te zien om te gaan voor samenwerking.

Op de vraag of Ondernemend Deurne verder kan gaan met het onderzoeken of een Ondernemersfonds iets is voor Deurne, reageerde bijna iedereen positief. Het bestuur gaat hiermee aan de slag.

Na een heerlijk buffet gaf John van den Heuvel, directeur van Jetstone, een inkijk in de wereld van Jetstone BV. Een innovatief bedrijf uit Deurne dat in Noord Europa en Engeland toonaangevend is in de wereld van keukenbladen (graniet / composiet).

Ook de oprechte maatschappelijke betrokkenheid met de medewerkers was opvallend. Via sociale begeleiding en een “make a wish” voor en door het personeel geeft Jetstone een mooie invulling aan MVO. Kortom, opnieuw, een bewijs dat ondernemers in Deurne veel te bieden hebben.

Je bekijkt nu Bedrijfsbezoek Jetstone