Bedrijfsbezoek Patisserie Hoeben

  • Berichtcategorie:Nieuws

Op 29 november waren we te gast bij Patisserie Hoeben aan de Willige Laagt te Liessel. Door Jos en Leon Hoeben werden we gastvrij ontvangen met, hoe kan het ook anders, lekker gebak.
Jos vertelde vol passie over de historie van dit bedrijf met haar roots in 1875 (!). Hij nam ons in vogelvlucht mee vanuit het ontstaan tot en met het heden. Gedurende al die jaren een echte familie bakkerij. In 2018 is het bedrijf fors uitgebreid en er staat nu een mooi, modern foodbedrijf dat voldoet aan alle hedendaagse eisen. De vertoonde bedrijfsfilm en de rondleiding gaven een prachtig inkijkje in de dynamiek van een bedrijf gericht op versproducten, in combinatie met het leveren aan supermarktketens. Snelheid en flexibiliteit wordt continu gevraagd. Naast het leveren van een kwalitatief goed product is dan ook een hoge mate van efficiency van belang om tijdig en tegen een scherpe prijs te kunnen leveren. Een goede kwaliteit en optimale logistiek is essentieel om in deze markt overeind te blijven. Gezien de groei die Patisserie Hoeben blijft doormaken is men hierin succesvol. Ook met de nieuwe generatie (naast Leon ook broer Ron) staat het bedrijf er weer goed voor. Klaar voor de toekomst.
Jos en Leon dank voor jullie gastvrijheid en “het kijkje in de keuken” van jullie bedrijf. Wederom een bewijs dat ondernemend Deurne veel te bieden heeft!

Je bekijkt nu Bedrijfsbezoek Patisserie Hoeben