ondernemend-deurne-twan
Voorzitter

Twan van Doorne

Sinds de oprichting van OD ben ik lid van het bestuur. Ik zie het als mijn taak om zoveel mogelijk verbindingen te leggen tussen mensen, bedrijven en organisaties, zodat samenwerken gewoon wordt en niet zoals zo vaak een noodzakelijk kwaad. Naast de bestuurstaak bij OD ben ik ook bestuurlijk actief bij stichting Leergeld Deurne en Stichting ’t Hart.
Secretaris
Ik ben geboren en getogen op een boerderij in het mooie agrarische buitengebied van Deurne. Ik ben ondernemer met verschillende bedrijven die zich bezig houden met advies, laboratorium-analyses, de productie van vlees en kaas en de verhuur van mobiele feestpaviljoens. Daarnaast ben ik bestuurlijk actief bij onze lokale omroep DMG, Energyport Peelland, Parkmanagement Peelland en Ondernemend Deurne. Goed ondernemen en besturen is in mijn ogen een kwestie van naar elkaar luisteren en met elkaar samenwerken. Hier zet ik mezelf graag voor in, om door samen te werken verder te komen.
ondernemend-deurne-marielle
Secretariaatsondersteuning
Vanaf 2020 neem ik de secretariaatsondersteuning van Ondernemend Deurne voor mijn rekening. Het is een neventaak naast mijn reguliere werk als programma ondersteuner bij de GR Peelgemeenten. Lokaal vrijwilligerswerk doe ik al bijna 20 jaar. Zo was ik onder meer secretariaatsmedewerker bij Dorpsraad Vlierden en ZLTO Deurne, gastvrouw bij CC Deurne, en correspondent bij het ED voor Liessel en Vlierden. Omdat ik het belangrijk vind om verbonden te zijn met lokale netwerken en maatschappelijk actief bij te dragen. Zoals ook nu voor OD met veel plezier!
ondernemend-deurne-twan-2
Bestuurslid
Ik ben vanuit mijn werk in de rol van accountant werkzaam in Deurne. Wat ik belangrijk vind is dat je betrokkenheid toont tussen de ondernemers en de overheidsorganen en zodoende meerwaarde kunt betekenen voor de Gemeente Deurne. In de rol van bestuurslid van Ondernemend Deurne laat ik deze betrokkenheid zien.
ondernemend-deurne-erwin
Bestuurslid
Ik ben in het Deurnese met vele sociaal-maatschappelijke zaken betrokken, waaronder voetbal (SV Deurne) en carnaval (De Peelstrekels) en betrokken geweest (PSZ, Nacht van het Witte Doek, IJsfestijn, etc.), maar ik ben zeker ook betrokken bij politiek-economische zaken, waaronder beroepsmatig (Flynth) en vrijwillig (CentrumManagement en Ondernemerscafé). Vanuit het bestuur van het CentrumManagement sluit ik me aan bij Ondernemend Deurne om nog betere een brug te slaan tussen ondernemers en alle stakeholders van en binnen de gemeente Deurne.
ondernemend-deurne-arjan
Bestuurslid
Als mede-eigenaar van Gebr. Aldenzee wil ik de Deurnese Cumela bedrijven(branchevereniging van groen, grond en infra) vertegenwoordigen door me aan te sluiten bij Ondernemend Deurne. Door gebruik te maken van gezamenlijke kennis en expertise kunnen we elkaars belangen versterken o.a. richting gemeente. Ik ben bestuurslid van gemeenschapshuis “Het Gerardushuis” in de Walsberg. Ook ben ik aangesloten bij een politieke partij zodat ik op de hoogte blijf van ontwikkelingen binnen de gemeente.
ondernemend-deurne-brandon
Bestuurslid
Sinds kort ben ik bestuurslid van Ondernemend Deurne. Dankzij deze functie kan ik mijn passie voor ondernemerschap en samenwerking met andere verenigingen en bedrijven in praktijk brengen. Als eigenaar van mijn eigen reclamebureau help ik ondernemers en verenigingen hun doelen te bereiken door middel van een sterk visueel merk en effectieve communicatie. Mijn doel is om een positieve impact te hebben op mijn omgeving.
ondernemend-deurne-lian
Bestuurslid
Vanuit mijn functie als adviseur MKB in de regio Peelland-Zuid bij Rabobank spreek ik veel ondernemers in het Deurnese. In mijn functie sta ik opgesteld om ondernemers te laten groeien. Groei gaat vaak niet zonder slag of stoot, deze kennis en problematiek neem ik mee naar Ondernemend Deurne om dit bespreekbaar te maken bij de juiste stake-holders.