Deurne in Concert 2022

  • Berichtcategorie:Nieuws

Op de Markt in Deurne wordt een openluchtconcert georganiseerd ter ere van Deurne 1300. Stichting Oranjefestiviteiten en de Koninklijke Harmonie Deurne slaan de handen ineen en verzorgen een compleet programma onder de naam ‘Deurne in Concert’. Het is een avond met herkenbare populaire klassieke muziek en lekkers van de Deurnese horeca.

Wil jij Deurne in Concert zittend bijwonen vanaf de beste plek midden op de markt, recht voor het orkest én op steenworp afstand van de solisten? Koop dan nu je tickets voor Deurne in Concert. Deze tickets zijn inclusief 1 consumptie en een compleet verzorgde borrelplank, samengesteld door de diverse horecagelegenheden aan de Markt. Ga naar; https://www.ccdeurne.nl/programma/deurne-in-concert/

Deurne 1300
Het concert wordt verzorgd door de Koninklijke Harmonie Deurne (KHD) onder leiding van Martien Maas en is samengesteld aan de hand van diverse thema’s die betrekking hebben op 1300 jaar Deurne. Denk hierbij aan bekende personen, bedrijven, gebouwen en/of gebeurtenissen die de revue passeren. De herkenbare (klassieke) muziek die vervolgens gespeeld wordt, sluit aan op deze thema’s. Natuurlijk kan daarbij ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld niet ontbreken.

Nationale en lokale solisten
De KHD treedt dit keer niet alleen op, maar is een samenwerking aangegaan met landelijke en regionale solisten. De twee landelijk bekende solisten zijn: Esther Pierweijer en Oleg Lysensko. Eshter Pierweijer (mezzo sopraan) treedt regelmatig op als soliste met onder andere het Nederlands Symfonisch Orkest, Het Metropole Orkest, New Armsterdam Orchestra en Het Orkest van het Oosten. Ook is zij bekend als vocal coach bij I Can See Your Voice, The Masked Singer en The Talent Project. Oleg Lysensko is gespecialiseerd in klassiek accordeon, bayan en bandoneon. Hij heeft onder andere gespeeld met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en met Sinfonia Rotterdam. Maar trad ook op voor de AVRO op radio 4. Daarnaast zullen tijdens Deurne in Concert lokale talenten als Annelie Brinkhof en Joost Manders te horen zijn.

Let op! Bij slecht weer wordt het concert verplaatst van de Markt naar het Cultuurcentrum. Koop je een kaartje? Dan heb je ook automatisch toegang tot het concert in het Cultuurcentrum.

Reserveer een tafel voor je bedrijf
Wil je als ondernemer met je bedrijf een tafel reserveren? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact op met de organisatie via info@deurnekleurtoranje. Het is dan mogelijk om met een groter gezelschap aan dezelfde tafel te zitten.

Prijs is inclusief consumptie en een compleet verzorgde borrelplank, samengesteld door de diverse horecagelegenheden aan de Markt. 
Gezellig naborrelen?
Dat kan. Na het concert, vanaf 22:00uur, neemt een DJ het programma over en kan heel de markt (of bij slecht weer, het CCD) de avond voortzetten. De DJ draait tot 24:00uur.

Je bekijkt nu Deurne in Concert 2022