Nieuwsbrief – December 2023

  • Berichtcategorie:Nieuws

Beste ondernemer,

Hierbij een kort overzicht van wat ons als bestuur in het belang van onze leden bezighoudt.

Nieuwjaarsreceptie

Om 2024 goed in te zetten wil ik jullie allemaal uitnodigen op de nieuwjaarsbijeenkomst op 4 januari a.s. om 18.00 uur in het huis van de samenleving. Kom allemaal zodat we het glas kunnen heffen op een positief 2024.

Breed Economisch Overleg

Het volgende Breed Economisch overleg is gepland op 17 januari 2024. Mochten jullie onderwerpen hebben die we aan de orde kunnen stellen in dit overleg met de wethouder(s) meld ze dan via info@ondernemenddeurne.nl.

Ondernemerscafé

Afgelopen dinsdag 19 dec was het ondernemerscafe in Vlierden bij zaal Thijssen. Het volgende ondernemerscafe is gewoon weer bij de Brouwer op de Markt op 16 jan. Dan zullen aanschuiven: Didier Barrois van Brainport development en Wethouder Tom Oomen met als onderwerp Deurne tussen Brainport en Greenport.A.s.

Kranenmortel

In afwachting van het operationeel zijn van het ondernemersfonds komt de verduurzaming van de Kranenmortel weer op de agenda.

VNO-NCW

VNO-NCW lobbyt voor het bedrijfsleven. Speerpunten zijn:

  • Milieu en duurzaamheid.
  • Arbeidsmarkt en onderwijs
  • Infrastructuur en ruimte.

Bijeenkomsten en activiteiten worden georganiseerd ter ondersteuning van de lobbyactiviteiten.

Ook de actuele nieuwsbrief van VNO-NCW is te vinden op de website.

Politieke partijen

In maart 2024 is er weer een overleg gepland met de fractievoorzitters van de politieke partijen.

Open Bedrijvenroute

Op 3 maart 2024 is weer de open bedrijvenroute gepland. Er zijn al veel aanmeldingen. Mocht je nog vragen hebben over de route dan kun je ze stellen aan de parkmanager, Mirjam van Asten, parkmanager@pmpeelland.nl

Omgevingswet

Op 1 januari treedt de nieuwe omgevingswet in werking. In het breed economisch overleg stellen we die nieuwe wet aan de orde, mocht je vragen hebben, stel ze dan via info@ondernemenddeurne.nl.

Bedrijfsfilmpjes

In overleg met DMG kunnen we jullie als leden de mogelijkheid bieden voor het maken van een bedrijfsfilmpje. Heb je interesse, meld je dan via info@ondernemenddeurne.nl 

Ondernemersfonds

Inmiddels hebben we vele gesprekken gehad met ondernemers. Ook de ondernemers in de kerkdorpen hebben onze volledige aandacht. Komende 2 jan 2024 is er een bijeenkomst in Helenaveen in restaurant in de Ouwe Peel om 20.00 uur. Mocht je interesse hebben om daarbij aanwezig te zijn, meld je dan via info@ondernemenddeurne.nl

Alle informatie over het ondernemersfonds kun je vinden op onze site.

Heb je vragen of opmerkingen schroom niet.

Oproep

De Deurnese vrijwillige brandweer zoekt vrijwilligers, heb je tijd over en zin, meld je dan.

Feestdagen

Vanaf deze plaats wil ik u en de uwen fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2024 toewensen. Graag zien wij u op 4  januari in het huis van de samenleving om 18.00 uur om persoonlijk onze wensen over te brengen.

Om de nieuwsbrief niet te lang te maken is een aantal onderwerpen kort aangestipt, mocht je meer info willen hebben over een onderwerp, dan kun je je natuurlijk altijd melden door middel van een mailtje naar info@ondernemenddeurne.nl . We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met jou of je bedrijf.

Iwan, Lian, Twan, Arjan, Erwin, Brandon, Karin en Twan.

21-12-2023

Je bekijkt nu Nieuwsbrief – December 2023