OVD en DIC verder als Ondernemend Deurne

  • Berichtcategorie:Nieuws

Ondernemersvereniging Deurne (OVD) en Deurnes Industrieel Contact (DIC) zijn samen gegaan onder de nieuwe naam Ondernemend Deurne. Op donderdagavond 30 maart hebben wij “het nieuwe bestuur”, de nieuwe naam en het nieuwe logo gepresenteerd in Plein Vijf.

Ons nieuwe bestuur bestaat uit Mark van den Heuvel (voormalig voorzitter OVD), Iwan Gijsbers (voormalig bestuurslid DIC), John van Veggel, Willeke van Rooij, Twan van Doorne, Annerie van der Sterre en Marc Janssen. De ongeveer zeventig aanwezige ondernemers hebben kunnen instemmen met de benoeming van ons nieuwe bestuur.
Beide verenigingen zijn al zo’n anderhalf jaar bezig met de samenvoeging. Vorig jaar op 30 november zijn de twee organisaties al samengegaan. Daarmee hebben we in Deurne één gezamenlijke vereniging gekregen die de belangen van alle ondernemers in de gemeente Deurne behartigt. Het DIC telde 46 leden en de OVD zo’n 180. Ondernemend Deurne heeft ongeveer 200 leden.

Onze Visie
Op deze avond hebben wij alvast de belangrijkste punten uit de nieuwe visie bekend gemaakt. Wij zijn een lokaal netwerk voor de ondernemers en zorgen voor een goed ondernemersklimaat in Deurne. Ondernemend Deurne is er voor het algemeen belang van de leden en organiseert inspirerende kennisbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Daarnaast creeren wij een professioneel platform om te netwerken, maar ook gezelligheid is een nadrukkelijk onderdeel van Ondernemend Deurne.

Je bekijkt nu OVD en DIC verder als Ondernemend Deurne