Uitstapje met de leden

  • Berichtcategorie:Nieuws

Afgelopen woensdag was het dan zover, ons uitstapje, met als eindbestemming de Hertog-Jan Bierbrouwerij in Arcen.

Om 12.00 werd iedereen verwacht bij De Poort waar we al snel met de bus vertrokken naar Greenport Venlo onder het genot van een lichte lunch.
Na een goede drie kwartier kwamen we aan bij Greenport Venlo waar we ontvangen werden door directeur Ruud van Heugten (Oud gedeputeerde Provincie Noord Brabant)

Hier kregen we uitleg over Greenport Venlo. Een enorm groot project waar gewerkt wordt aan een gebiedsontwikkeling met als doel; het creëren van werkgelegenheid en kennisontwikkeling door het bieden van vestigingsmogelijkheden voor de sectoren logistiek, agro & food en de maakindustrie en dit in een aantrekkelijk ingericht en duurzaam functionerend gebied.

Na deze inspirerende uitleg over Greenport werden we meegenomen in de wereld van rubberrecycling door Liesselnaar Hans van Someren directeur eigenaar van een vooruitstrevend internationaal bedrijf op dit gebied. 

Hierna vertrokken we naar zijn bedrijf en kregen onderweg een indruk van de enorme grote bedrijven die inmiddels al op Greenport gevestigd zijn. Tijdens de rondleiding bij VS Rubber Recycling konden we de volledige cyclus van het rubber recyclen zien. Een indrukwekkende rondleiding bij een zeer mooi familiebedrijf. Hans, Christian en Robert bedankt voor jullie gastvrijheid!

De tijd vloog voorbij en we moesten ons haasten naar de Hertog-Jan Bierbrouwerij te Arcen waar we verwelkomd werden door een enthousiaste vrijwilliger die ons alle kneepjes over het brouwen van de Hertog-Jan bieren vertelde. Na de rondleiding werden we ontvangen in “de mooiste klassieke bar van Nederland” (bron Misset). Hier hadden we samen een gezellige avond en konden we genieten van een heerlijke BBQ en proeven van de diverse biersoorten die de Hertog-Jan Bierbrouwerij brouwt.

Als we de geluiden van de deelnemers mogen geloven; een geslaagd uitje. Ben je er volgende keer ook bij?

Je bekijkt nu Uitstapje met de leden